fbpx
Tjen penger på musikken din!

Tjen penger på musikken din!

SPONSET INNLEGG

av Frode Lindanger

Superløsning for musikere!

Det er ikke så lett å vite hvordan du kan tjene penger på musikken din, men i dag vil jeg gjerne dele et nytt fantastisk verktøy som kan hjelpe deg langt på vei her. Innlegget er sponset, men likevel ville jeg aldri ha anbefalt dette produktet hvis jeg ikke hadde stått 100 % inne for det og hadde førstehånds innsikt i det selv. Jeg bruker det til flere nettsider og er veldig fornøyd, så fornøyd at jeg ikke kan la være å anbefale det til andre musikere i Norge.

https://tunepipe.com/a/fl

Mange løsninger i en pakke

Dette online-produktet hjelper deg med å hoste en eller flere websider, selge musikk og merch, og det fungerer også til å lage funnels til å lage epost-markedsføring, og det er også mulig å lage egne abonnentsider for dine fans. I tillegg kan du a/b-teste epost-markedsføringen og annonser du legger ut på sosiale medier. Betalingsløsninger for dine fans er enkelt å sette opp og fungerer fra første stund. Hvis du trenger hjelp til noe, så er det bare å sende inn forespørsel, og du får svar veldig raskt fra selskapet. Det er også veldig mange gode instruksjonsvideoer som forklarer trinn for trinn hva du skal gjøre.

Enkelt og billig

Hele systemet er utrolig enkelt og intuitivt å bruke, så du kan sette opp nettsider på 1-2-3. Jeg har aldri sett noe system som er like enkelt, raskt og intuitivt i bruk. Derfor vurderer jeg sterkt å flytte laatskriver.no sine sider dit, rett og slett fordi det er så tidsbesparende i bruk.

Hvis du har jobbet litt fra før med løsninger som f.eks. WordPress, så vet du sikkert at du kan opparbeide deg mye frustrasjon fordi ting ikke fungerer slik som du hadde tenkt. Det har jeg ikke opplevd med dette nye systemet.

I tillegg er systemet veldig billig i bruk. Du betaler kun en lav månedsavgift for en eller flere nettsider.

Mange muligheter

Hvis du f.eks. vil undervise andre, så kan du sette opp kalender på nettsiden der kunder kan velge tid og booke med deg direkte. Alt sammen ligger inne i systemet som er laget av en amerikansk musiker.

Dermed har du med andre ord veldig store muligheter til å tjene penger på din egen musikk, egen undervisning osv.

Trykk på lenken under og start med å tjene penger på musikken din i dag!

https://tunepipe.com/a/fl

***

Har du lyst på 15 gratis tips til hvordan du blir en bedre låtskriver?

https://mailchi.mp/0ad971df4483/laatskriverno-f-15-tips-for-bli-en-bedre-ltskriver

***

Gå til laatskriver.no sin startside:

Les mer om laatskriver.no her:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *