fbpx

Neste Online låtskrivingskurs starter 03.09.2024

Online kurs i låtskriving med tilbakemelding på låter!
Liker du å skrive tekster eller lage musikk selv, men føler at du ikke kommer videre? Er det slik at det du lager blir liggende på PC eller i skuffen? Vet du ikke hvordan du skal arrangere låtene dine, eller få de ut til andre?


Da har vi en god nyhet til deg!


3. september 2024 starter neste online-kurs i låtskriving! Kurset passer for deg som trenger starthjelp, men også for deg som har holdt på med dette en stund og vil utvikle deg videre. Kurset er for alle over 16 år.


Kurset går over seks kvelder.


Målet med kurset, er at du skal få verktøy som gjør deg i stand til å skrive bedre tekster og melodier. I tillegg får du treffe andre likesinnede og bli en del av ett større, positivt og støttende miljø. Det er mye lettere å få til ting sammen med andre, og det er mye hyggeligere også!


Litt om kursholderen: Frode Lindanger er også kjent som artisten Frolin som gir ut egne låter på det amerikanske plateselskapet Heart Dance Record fra 2022. For mer info se her: https://www.heartdancerecords.com/frolin

Det første albumet, Bliss, ble valgt ut til Grammy consideration høst 2023.

Frode har også mange prosjekter på gang med låtskrivere i USA og Canada innenfor sjangerne: pop, rock, EDM, R&B, CCM og Country. Flere av de han skriver med er profesjonelle, og noen har også Grammy-nominasjon og nummer 1 plassering på amerikanske lister.


I tillegg til de seks kurskveldene, får du tilbakemelding på inntil 5 låter inkludert i kurset (verdi 1500,-)
Som en bonus, får du også tilgang til en lukket FaceBook-gruppe der du kan få kontakt med andre låtskrivere i Norge og en mulighet til å få vist fram musikken din.


Alt dette får du for totalt 2990!


Send epost til frode@laatskriver.no og meld deg på i dag! Det er begrenset antall plasser på kurset. Førstemann til mølla!
Påmelding er bindende.


Her er litt av alle positive tilbakemeldinger som har kommet fra tidligere deltagere:


«Hei, først vil jeg takke for et flott kurs! Jeg hadde ikke trodd at dette ville være så gøy og nyttig som det har vært.»

SISSEL EIKESKOG


«Lederen for kurset har god tålmodighet & en god forståelse for alle deltakere. Det er på ingen måte press på å skrive noe man ikke ønsker & man kan gjøre det innenfor den sjangeren vi er mest komfortabel med. I tillegg, får vi god veiledning om hvordan vi kan slippe ut musikk & bygge et nettverk.»

SIMONE HÅLAND


«Jeg gir kurset score 10 av 10 – synes det har vært helt TOPP! 🙂»

MORTEN SALVESEN

«Kurset ga meg tips og råd om hvordan låter blir bygget opp….
Gav meg den starthjelp og støtte som skulle til for at jeg kom i skrivemodus….
Kursleder var flink å lytte til oss deltakere og gav oss tro på oss selv som låtskriver…
Når jeg først kom i gang med låtskrivingen på kurset så endte det opp med over 20 stk låter i 2020…»

JOHN SIGFRED STOKKE

Jeg synes dette har vært knallgøy! Det løsnet også opp en skrivesperre og ga meg nyttige verktøy til å ta tak i ideer og forsøke å skrive dem ut. 

NINA EILERTSEN

Kurset er pedagogisk oppbygd med god struktur og mykje nyttig kunnskap. Frode har ei framtoning som gjer at det kjennes trygt å presentere eigne låtar. Det faglege innhaldet i kurset, og tilbakemeldingane på låtar frå kurshaldar og dei andre deltakarane, gjer at eg har utvikla meg vidare som låtskrivar. Eg er glad for at eg har tatt dette kurset! 

IDUN ALMA TORVIK RAMSDAL

Kommentarer

Ett kommentar til “Neste Online låtskrivingskurs starter 03.09.2024”

  1. […] Neste Online låtskrivingskurs starter 07.02.2023! […]